KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

BĚHEM VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ, OD PÁTKU 29. 3. DO PONDĚLÍ 1. 4., BUDOU MÍT VŠECHNY NAŠE PRODEJNY ZAVŘENO. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Tipy na opravdu pohodlná kola

23.4.2011

Hledáte pohodlné kolo, s kterým byste se mohli projet bez toho, aniž by vás boleli záda, hody a další části těla? Přinášíme vám několik tipů.

 

Městské kolo to pravé pohodlí do ulice

Pokud ještě kolo nevlastníte, doporučujeme zabrousit do kategorie městská kola, kde pro vás vybíráme nejlepší světové značky pro pohodlnou jízdu ve městě i mimo něj. Při výběru můžete využít průvodce výběrem městkých kol.

retro kolo Pashley PARABIKE

 

Se skládačkou vždy připraveni

Alternativou k městským kolům jsou i skládací kola, které nabízí nadstandardní komfort spojený s vysokou skladností, kterou oceníte, pokud nevlastníte sklep či kolo často převážíte v automobilu či městské hromadné dopravě. Máme pro vás průvodce jak vybrat skládací kolo a také argumenty, proč jsou skládačky ideálním prostředkem do města.

skládací kolo Brompton M6L

 

Trend pohodlných kol posledních let? Elektrika

Nechcese-li vám již tolik šlapat, můžete vyzkoušet elektrokola. Ty vám pomohou při zdolávání jakéhokoliv kopce. Pokud se rozhodnete vypnout elektrický pohon, kolo vás nesklane a zajistí komfortní zážitek z jízdy.

Elektrokolo Lovelec Flanders Capuccino - Kliknutím zobrazíte detail obrázku.

Na čem skutečně záleží?

Pro pohodlí vašich horních končetin je nesmírně důležité správné tvarování a šířka řídítek. Každému cyklistovi vyhovuje jiný tvar, proto doporučujeme navštívit prodejnu a vyzkoušet si kulatá, lomená i plochá řídítka. Rádi vám s výběrem kola pomůžeme.