KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

Setkání BROMPTON a CYKLOSPECIALIT 2016

15.8.2011

 Vážení a milí příznivci cyklospecialit, městské cyklistiky a skládacích kol Brompton.

Zaneste si prosím do diáře akci pod záštitou slavností Zažít město jinak v Praze! V sobotu 17.9.2016 proběhne setkání uživatelů Brompton se závodem do vrchu a tradiční soutěží ve skládání kola Brompton na čas.  Akce se uskuteční  v Praze 4 na Náměstí Bratří Synků a na ulici Sezimova. Stánek CYKLOSPECIALIT najdete ve spodní části v centru dění poblíž pódia, z kterého nás mimo jiné podpoří Jazzová kapela jejíž saxofonista je velký BROMPTON fanoušek :)

K dispozici vám budeme na stánku od 11:00 . Na místě se můžete zaregistrovat do soutěží, zakoupit drobnosti či si s námi popovídat o kolech a věcech kolem. 

Hlavní závod "DO VRCHU" (bohužel nemáme moho prostoru, tedy bude pouze sprint nahoru ulicí Sezimovou) zahájíme ve 14:00. Poslední registrace bude možná na místě do 13:30 ! Nicméně pro jednodušší oganizaci si dovolíme požádat o předregistraci do závodu a skládání kola na čas, abychom se dostatečně připravili na počet závodníků. Předregistraci prosím zasílejte na email: praha@cyklospeciality.cz.

Kolem 16:20 budeme mít prostor na hlavním pódiu a budete mít možnost změřit své síly ve skládání kola BROMPTON.

Dále bude volná zábava, dobré pití i jídlo. Na své si přijdou i rodiče s dětmi, pro které chystáme také drobné soutěže na odrážedlech.

Protože víme, že jste z předchozích ročníků festivalu Cyklospecialit zvyklí na trošku jiné prostředí a osobnější atmosféru, tak upozorňujeme, že letos to bude probíhat trošku v jiném duchu a s širší účastí veřejnosti. Pevně ale věříme, že se budete bavit stejně dobře. Příští rok bychom měli opět navázat na tradiční festival v Lednicko - valtickém areálu.

 Děkujeme a těšíme se na viděnou!

Přijměte pozvánku na akci