KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

Výhody odrážedel pro děti

 

1. Jako rodiče jste zodpovědní za vývoj vašeho dítěte

Hned na začátek s něčím tak vážným? Malé děti rostou jako z vody. O to více se musíte zaměřit na to, abyste správný růst podpořili. S tím také přichází schopnost dítěte získávat rovnováhu při chůzi a celkovou koordinaci těla.

Dětská odrážedla pomáhají s oporou již od útlého věku. Již od 1 roku věku může dítě díky unikátnímu designu odrážedla Spherovelo.

 

2. Dítě má již odmalička návyk na fyzickou aktivitu

Začnete s odrážedly a plynule přejdete na dětská kola. V dnešní době, kdy mnoho dětí sedí jen u mobilu nebo počítače, je důležité, aby brali fyzickou aktivitu jako součást každého dne. Vyvinete u nich rutinu, kterou jen tak v budoucnu neopustí.

 

3. Rychlost děti nadchne

Už začínají pomalu chodit a ve chvíli, kdy nasednou na odrážedlo, tak se jim rozzáří očka. Již od 2 let, kdy začínají chodit a cítit se při chůzi sebevědomě, jim odrážedlo dodá nový rozměr. Od tohoto věku doporučujeme tato odrážedla.

 

4. Bezpečnost zaručí jen kvalitní odrážedla

Plastová odrážedla ze supermarketu mají jednu jedinou výhodu – jsou levná. Ale ani bezpečnost ani životnost nezaručí. Naše odrážedla mají sice vyšší pořizovací cenu, ale ta je vykoupena jen samými pozitivy:

  • Dítě se při pádu nezraní díky promyšlenému designu.
  • Odrážedla jsou z odlehčených materiálů – dítě se naučí stroj lehce ovládat.
  • Ergonomie je vyvinuta přímo na dětskou anatomii.
  • Vaše druhé dítě dostane odrážedlo v téměř stejném stavu jako jste ho koupili.

Dětská odrážedla jsou vhodná až do 3 let věku, kdy už bude vaše malá holčička nebo kluk pomalu přemýšlet o prvním kole.