KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

Výměna středového složení BROMPTON

1.12.2011

Milí uživatelé legendárních anglických kol Brompton.

Máme pro vás informaci, která se může na první pohled zdát nepříjemná, nicméně opak je pravdou a dokládá skutečnost, jak moc tomuto anglickému výrobci svých skvělých kol BROMPTON záleží na kvalitě a dobré reputaci svých celosvětově oblíbených skládacích kol.

Vlastníte - li kolo Brompton z let 2014-2017 se seriovým číslem od 1403284144 do 1705150001. Pak jste zváni na dobrovolnou a bezplatnou výměnu středového složení.

Výměna bude probíhat na všech prodejnách CYKLOSPECIALIT v ČR a na Slovensku v období od 16.10. 2017 do konce února 2018. V rámci výměny provedeme zdarma i standardní kontrolu kola a jeho součástí.

Důvodem této výměny je velmi zřídkavé selhání  osy středového složení FAG - jedná se o cca 0,02% případů, tedy opravdu malé číslo, které bez problému splňuje závazné normy pro kvalitu součástek, nicméně BROMPTON si zakládá na své premiové kvalitě a vnitrofiremní standardy jsou řádově vyšší, tedy se vedení rozhodlo k tomuto dobrovolnému kroku. Spokojený zákazník a špičková kvalita je zde na prvním místě.

Více informaci na videu v anglické verzi zde: BROMPTON RECALL

Spadáte-li výrobní číslo vašeho kola do avizovaného rozpětí rezervujte si prosím předem návštěvu autorizovaného servisu BROMPTON na libovolné prodejně CYKLOSPECIALIT v rámci ČR a SK.

Výměna je dobrovolná, tedy je jen na vás, zda se rozhodnete nechat si středové složení vyměnit či nikoliv. V rámci ČR a SR jsme nezaznamenali jediný případ selhání středové osy, tedy v žádném případě není důvod k panice :)

Váš dlouholetý dovozce kol BROMPTON a dalších prémiových značek

CYKLOSPECIALITY