KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

BĚHEM VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ, OD PÁTKU 29. 3. DO PONDĚLÍ 1. 4., BUDOU MÍT VŠECHNY NAŠE PRODEJNY ZAVŘENO. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Skládačka s přehazovačkou? Zkuste Dahon

Města přeplněná automobily, dopravní zácpy na každém rohu a v hromadné dopravě hlava na hlavě. Taková je současná situace ve většině velký měst. V malých obcích naopak hromadná doprava téměř nejezdí a pokud nemáte automobil, pomalu se nikam nedostanete. Co takhle vsadit na kolo? Ale ne jen tak na ledajaké, zkuste skládačku Dahon.

 

Dahon - kvalita prověřená poctivou prací

Skládačky Dahon si vás podmaní hned na první pohled díky svému originálnímu designu, který je výsledkem více jak třicetileté poctivé práce. Značka Dahon byla založena Davidem Honem (odtud Dahon) v roce 1982 v Kalifornii a během několika let se její kola stala synonymem pro špičkové kvality mezi výrobci skládacích kol.

 

Od klasických skládacích kol se ale neliší jen designem. Kvalitní kolo musí být dobře ovladatelné, pohodlné, bezpečné a pokud jde o skládačku, musí být také lehká a dobře skladovatelná. To vše Dahon splňuje. Na rozdíl od své konkurence disponuje několika patenty, jež dělají kola Dahon opravdu výjimečná. Rámy kol jsou  tužší, ale zároveň lehčí, než je tomu u většiny ostatních skládaček. Toto kouzlo tkví ve speciální slitině hliníku, která je odlišná od konkurenčních značek.

https://www.cyklospeciality.cz/images/sklady/vybe_d7_red_2.jpg

Nabídka skládaček Dahon je obrovská

Skládací kola značky Dahon uspokojí opravdu každého. Vybírat můžete od nejjednodušších skládaček až po špičková kola s luxusní výbavou. K dispozici je mnoho velikostí a široký výběr doplňkové výbavy i barev. Všechny bicykly můžete osadit blatníky, nosiči a dalšími efektními prvky. V nabídce jsou kola s různými typy převodovek, takže si určitě vyberete.

Kola značky Dahon jednoduše složíte tak, že vám doma nebo v autě zaberou minimum místa. Celý stroj ve složeném stavu pevně drží a při přenášení se nerozpadá. Skládání je jednoduché a zvládne jej opravdu každý.

S parádním skládacím kolem se neztratíte, ať už jedete do práce nebo na výlet. Dopravní zácpy, tlačenice a nekonečné čekání na zastávkách se pro vás stanou minulostí a ještě podpoříte své tělo zdravým pohybem.

https://www.cyklospeciality.cz/images/sklady/vybe_d7_cloud_2.jpg

Jak jednoduše se skládá?

 

Co o Dahonu napsali v testech?

Dahon Mu P8 je vynikající kolo promyšlené konstrukce, které nabídne za přijatelnou cenu kvalitní osazení, osmistupňovou přehazovačku a spolehlivost danou tradicí značky. I přes některé výhrady jej můžeme směle doporučit každému, kdo potřebuje často cestovat po městě – kolo je přímo stvořeno pro intermodalitu, tedy střídání více druhů dopravních prostředků například během cesty do práce/z práce.

Zdroj: recenze nakole.cz

 

Dahon Mu SL je vynikající stroj – o tom není jediné pochyby. Zřetelně vyčnívá na samém vrcholku mezi ostatními skladácími koly a svůj piedestal si zaslouží. Určitě bych jej doporučil sportovněji založeným jedincům, kteří se chtějí dopravovat například do práce, ale z jakéhokoliv důvodu nemohou nebo neradi používají běžné jízdní kolo.

Zdroj: recenze priblizovadla.cz

 

Celkově je Dahon Mariner D7 Folding Bike pohodlné kolo s ideálními vlastnostmi pro jízdu po městě. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších modelů skládacích kol. Patří mezi nejlepší skládačky, na kterých jsem kdy jel, proto Dahon zcela jistě doporučuji.

Zdroj: recenze foldingbike20.cz