KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

BĚHEM VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ, OD PÁTKU 29. 3. DO PONDĚLÍ 1. 4., BUDOU MÍT VŠECHNY NAŠE PRODEJNY ZAVŘENO. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Představujeme retro kola

V poslední době můžeme na ulicích stále častěji potkávat jízdní kola vzhledově vypadající jako kola, na kterých jezdili naši předci či kola, které známe z muzea. Nejedná se však o žádné staré nefunkční dopravní prostředky, jde o takzvaná retro kola. Ta vynikají svým osobitým, elegantním a reprezentativním vzhledem, snadnou ovladatelností, vysokou spolehlivostí a v neposlední řadě i značným pohodlím při jízdě nejen po městských cyklostezkách. Retro kola se využívají při cestách do zaměstnání, do školy, na nákupy či jako prostředek usnadňující návštěvu přátel bydlících na druhé straně města. Retrokola jsou vyrobena z moderních materiálů zaručující nízkou hmotnost, přitom však vysokou odolnost a pevnost konstrukce. Nechybí spolehlivá nábojová převodovka Shimano Nexus, kvalitní brzdy a další důležité komponenty, na které jsou cyklisté u moderních kol zvyklí.

pahley retro kolo

 

Výhody používání moderního retro kola

  • uzpůsobená konstrukce pro snadný pohyb po městě
  • stylový vzhled
  • šetříte životní prostředí a finance za dopravu
  • možnost přepravy nákupu
  • výbava  

Retro kola v moderním pojetí si můžete prohlédnout v sekci městská kola. Nezapomeňte si také přečíst náš průvodce výběrem městkých kol.

 

městské retro kolo Anita AMARCORD

 

A na závěr video

Věděli jste, že do nákupu nemusíte investovat desetitisíce? U nás zakoupíte retro kola levně, již od 6 990 Kč získáte pohodové svezení po městě, které vám bude kdekdo závidět. Retrokolo si můžete doplnit o stylové příslušenství a doplňky, které máte možnost zakoupit v sekci Doplňky. Nabízené výrobky si můžete prohlédnout a osobně vyzvednout v Praze, Brně i Českých Budějovicích.

Městské kolo Pashley BRITON Oxblood - Kliknutím zobrazíte detail obrázku.