KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

BĚHEM VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ, OD PÁTKU 29. 3. DO PONDĚLÍ 1. 4., BUDOU MÍT VŠECHNY NAŠE PRODEJNY ZAVŘENO. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

BWC 2017

26.9.2017
Zveme Vás na již dvanácté světové setkání fandů a uživatelů fenomenální anglické skládačky BROMPTON v Londýně v termínu 29.7. 2017
 
Očekávaná účast je okolo 1500 uživatelů těchto kol z celého světa. Vlastní závod je omezen na cca 500 startovacích míst a registrace byla právě spuštěna!

Dvanáctý ročník  pravidelného mistrovství světa "BROMPTON WORLD CHAMPINSHIP" 2017 se uskuteční opět doslova pod okny anglické královny na MALL u Buckinham Palace.

Na mistrovství světa Brompton jezdíme s výpravami z ČR a Slovenska již od roku 2009. Přehled cest a fotografií najdete v přehledu

Letos máte opět jedinečnou příležitost se mistrovství a cesty do Londýna zúčastnit i Vy!

Mistrovství je součástí velkého londýnského cyklistického svátku PRUDENTIAL RIDE, kdy do ulic Londýna vyrazí desetitisíce lidí na kolech.

Cyklospeciality a Anglická legenda opět rádi usopořádají společný zájezd, včetně doprovodného programu v Londýně. Tedy cca 4-5 denní akce s doprovodem a zajištěním programu, ubytování a letenek v případě, že se sejde dosti zájemců o tuto akci. Plán cesty - letecky do Londýna  (z  Brna případně Prahy podle ceny letenek ). Orientační celková cena podle letenek a ubytování kolem 10 000,- Kč / osobu. Součástí akce je projížďka Londýnem a přilehlých částí Temže atd. Detailní program a výjezdy budeme ladit spolu s již konkrétní sestavou na přání většiny.

Co je tedy třeba udělat?

1) REGISTROVAT SE co nejdříve DO LOSOVÁNÍ O STARTOVNÉ NA BWC 2017  POZOR  Registrace končí 6.2!

2) NAPSAT PŘÁNÍ O ÚČAST NA SPOLEČNÉM "ZÁJEZDU" NA MAIL: brunecky@anglickalegenda.cz 

 

Těšíme se na vás a další skvělou akci ve společnosti skvělých lidí!

Ondřej Brunecký

organizátor akce