KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

BWC 2017

26.9.2017
Zveme Vás na již dvanácté světové setkání fandů a uživatelů fenomenální anglické skládačky BROMPTON v Londýně v termínu 29.7. 2017
 
Očekávaná účast je okolo 1500 uživatelů těchto kol z celého světa. Vlastní závod je omezen na cca 500 startovacích míst a registrace byla právě spuštěna!

Dvanáctý ročník  pravidelného mistrovství světa "BROMPTON WORLD CHAMPINSHIP" 2017 se uskuteční opět doslova pod okny anglické královny na MALL u Buckinham Palace.

Na mistrovství světa Brompton jezdíme s výpravami z ČR a Slovenska již od roku 2009. Přehled cest a fotografií najdete v přehledu

Letos máte opět jedinečnou příležitost se mistrovství a cesty do Londýna zúčastnit i Vy!

Mistrovství je součástí velkého londýnského cyklistického svátku PRUDENTIAL RIDE, kdy do ulic Londýna vyrazí desetitisíce lidí na kolech.

Cyklospeciality a Anglická legenda opět rádi usopořádají společný zájezd, včetně doprovodného programu v Londýně. Tedy cca 4-5 denní akce s doprovodem a zajištěním programu, ubytování a letenek v případě, že se sejde dosti zájemců o tuto akci. Plán cesty - letecky do Londýna  (z  Brna případně Prahy podle ceny letenek ). Orientační celková cena podle letenek a ubytování kolem 10 000,- Kč / osobu. Součástí akce je projížďka Londýnem a přilehlých částí Temže atd. Detailní program a výjezdy budeme ladit spolu s již konkrétní sestavou na přání většiny.

Co je tedy třeba udělat?

1) REGISTROVAT SE co nejdříve DO LOSOVÁNÍ O STARTOVNÉ NA BWC 2017  POZOR  Registrace končí 6.2!

2) NAPSAT PŘÁNÍ O ÚČAST NA SPOLEČNÉM "ZÁJEZDU" NA MAIL: brunecky@anglickalegenda.cz 

 

Těšíme se na vás a další skvělou akci ve společnosti skvělých lidí!

Ondřej Brunecký

organizátor akce