KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

Proč se nevyplatí levná dětská kola?

28.7.2011

Levná dětská kola jsou většinou postavena na ocelovém rámu se stejnými komponenty, jako kola pro dospělé. Takové kolo váží třeba 12 i 13 kg. Malé dítě ve věku kolem 4 let neváží většinou ani 20 kg. Což je srovnatelné s tím, že se najednou rozhodnete jezdit na kole, které váží 50 kg. Moc by se vám to asi nelíbilo :).

 

Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné kolo

Navíc laciná kola jsou osazena často plastovými díly a nekvalitními středy atd, tedy kromě toho, že tyto díly moc nevydrží, kolo navíc pořádně nejede a dítě si na takovém to kole většinou cyklistiku moc neoblíbí.

 

Chcete kolo na jednu sezonu?

Laciné kolo také většinou "nepřežije" více jak jedno dítě, tedy opět v případě více dětí se vám investice do kvalitního kola určitě vrátí a kolo si udržuje vysokou zůstatkovou hodnotu i po tom co děti odrostou, a dá se posléze třeba i dobře prodat.

 

Dojedete dál

Z osobní zkušenosti své i zákazníků víme, že děti ve věku kolem 4-5 let jsou bez problému schopny na ultralehkých anglických dětských kolech s řemenem ujet radostně za den i 40 km! Takový výlet si užijete i vy jako rodič… Tedy za nás ŠETŘIT PROČ NE! ALE KOUPÍ KVALITNĆH A LEHKÝCH DĚTSKÝCH KOL! .. ne nadarmo platí "Nejsem natolik bohatý abych kupoval laciné věci". A u dětí, kde jde o zážitky, radost a hlavně bezpečnost to platí DVOJNÁSOB!

Z naší opravdu široké nabídky lehkých dětských kol si určitě vyberete! Vstupte do oddělení lehká dětská kola >>  dětská horská kola.

nebo si prohlédněte naše další argumenty na videu