KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

Vyhrajte ultralehké dětské kolo BELTER 16!

17.4.2011

Hlasujte pro naše nejlehčí seriově vyráběné dětské kolo BELTER v anketě O KOLO ROKU v dětské kategorii a získejte hned dvě výhry!

V anketě Kolo roku 2016 byl nominován v kategorii "Dětská kola" Early Rider Belter 20 Trail 3S.  Protože víme, že se jedná o nejlehčí dětské seriově vyráběné kolo s unikátním designem, rádi bychom, aby získalo své zasloužené prvenství. Podpořte prosím náš Belter 20 Trail 3S v hlasování a vyhrejte jeho "mladšího brášku" Early Rider Belter 16" (Pouze 5,6 Kg!), které věnujeme do soutěže, či předplatné časopisu Cykloturistika a Velo, kterou věnuje pořadatel ankety časopis Velo, postupujte následovně (není to složité a celé to zabere max 3 minuty):

Navštivte odkaz http://www.ivelo.cz/koloroku/2016/ a klikněte v kategorii Dětská kola (úplně poslední kategorie) na EARLY RIDER Belter 20 Trail 3S. Po rozkliknutí se otevře jeho obrázek včetně technického popisu. Vpravo od fotografie kliknete na "Hlasovat pro Kolo roku 2016" a v pravé části se objeví anketní lístek, kde zadáte jméno a ověřovací e-mail. Po jeho odeslání Vám na uvedený email dorazí potvrzení hlasování v anketě Kolo roku 2016, který je ještě potřeba pro zvýšení důvěryhodnosti ověřit jedním kliknutím. Tímto úkonem se automaticky zařazujete do soutěže o časopis. Pokud ale toužíte vyhrát dětské kolo Belter 16", je potřeba udělat trošku více. Přepošlete potvrzení o hlasování v anketě kolo roku 2016, kde je informace, že jste hlasovali pro dětské kolo EARLY RIDER BELTER 20 Trail, a které jste po hlasování obdrželi, na emailovou adresu: soutez@cyklospeciality.cz  Na základě tohoto e-mailu budete zařazeni do slosování o kolo BELTER 16! (Pokud odhlasujete i v kategorii DESIGN ROKU 2016 máte dvojitou šanci vyhrát! Do losování bude váš e-mail zařazen 2x.)

 

Více o našich ultralehkých dětských kolech EARLY RIDER zde:

Hodně štěstí v soutěži

Cyklospeciality.cz Ɩ Váš odborník na městskou a dětskou cyklistiku