KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

BĚHEM VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ, OD PÁTKU 29. 3. DO PONDĚLÍ 1. 4., BUDOU MÍT VŠECHNY NAŠE PRODEJNY ZAVŘENO. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Výhody odrážedel pro děti

 

1. Jako rodiče jste zodpovědní za vývoj vašeho dítěte

Hned na začátek s něčím tak vážným? Malé děti rostou jako z vody. O to více se musíte zaměřit na to, abyste správný růst podpořili. S tím také přichází schopnost dítěte získávat rovnováhu při chůzi a celkovou koordinaci těla.

Dětská odrážedla pomáhají s oporou již od útlého věku. Již od 1 roku věku může dítě díky unikátnímu designu odrážedla Spherovelo.

 

2. Dítě má již odmalička návyk na fyzickou aktivitu

Začnete s odrážedly a plynule přejdete na dětská kola. V dnešní době, kdy mnoho dětí sedí jen u mobilu nebo počítače, je důležité, aby brali fyzickou aktivitu jako součást každého dne. Vyvinete u nich rutinu, kterou jen tak v budoucnu neopustí.

 

3. Rychlost děti nadchne

Už začínají pomalu chodit a ve chvíli, kdy nasednou na odrážedlo, tak se jim rozzáří očka. Již od 2 let, kdy začínají chodit a cítit se při chůzi sebevědomě, jim odrážedlo dodá nový rozměr. Od tohoto věku doporučujeme tato odrážedla.

 

4. Bezpečnost zaručí jen kvalitní odrážedla

Plastová odrážedla ze supermarketu mají jednu jedinou výhodu – jsou levná. Ale ani bezpečnost ani životnost nezaručí. Naše odrážedla mají sice vyšší pořizovací cenu, ale ta je vykoupena jen samými pozitivy:

  • Dítě se při pádu nezraní díky promyšlenému designu.
  • Odrážedla jsou z odlehčených materiálů – dítě se naučí stroj lehce ovládat.
  • Ergonomie je vyvinuta přímo na dětskou anatomii.
  • Vaše druhé dítě dostane odrážedlo v téměř stejném stavu jako jste ho koupili.

Dětská odrážedla jsou vhodná až do 3 let věku, kdy už bude vaše malá holčička nebo kluk pomalu přemýšlet o prvním kole.