KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

BĚHEM VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ, OD PÁTKU 29. 3. DO PONDĚLÍ 1. 4., BUDOU MÍT VŠECHNY NAŠE PRODEJNY ZAVŘENO. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Proč koupit právě odrážedlo?

6.2.2010

Přemýšlíte, jakou hračku koupit dětem k venkovním aktivitám? Chcete-li své děti zabavit a zároveň je naučit něčemu novému, zaměřte se na dětská odrážedla. S velkou pravděpodobností si je vaše děti ihned zaminují.

 

Proč pořídit odrážedlo?

Hlavním účelem odrážedla je zábavnou formou naučit děti rovnováze a připravit je na přechod na klasické kolo. Každý rodič dá jistě za pravdu, že připravit dítě samostatné jízdě na kole stojí nějaký čas a úsilí. Dítě pro osvojení jízdy na kole musí zvládnout šlapat a držet balanc, což je obtížné. Dříve se tyto problémy řešily pomocí přídavných koleček ke kolu. To nebylo ideální řešení, dítě se sice naučilo šlapat, ale neodpadl problém s rovnováhou.

Rodič byl nucen za dítětem utíkat a pomáhat mu, aby nespadlo. Starosti s rovnováhou odpadají při použití odrážedla. Na něm se dítě naučí bleskurychle jezdit s minimem karambolů a slz. Je jen na dítěti, jak rychle se naučí s odrážedlem pracovat a jakou rychlost zvolí. Tu může omezovat brzděním pomocí noh. S odrážedlem je možné vyrazit nejen na zpevněné cesty, ale také do přírody. Odrážedla jsou výraběna z odlehčených materiálů, jsou velmi skladná a vlezou se téměř do každého kufru automobilu. Jak již bylo řečeno, odrážedla jsou bezpečná, přesto doporučujeme použít dětskou helmu. Pokud si ratolest zvyká na helmu již od útlého věku, bude pro něj automatické, že při jízdě na klasickém kole, musí mít helmu.
 

Jak vybrat to pravé?

Přehledně odrážedla dle věku: