KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

BĚHEM VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ, OD PÁTKU 29. 3. DO PONDĚLÍ 1. 4., BUDOU MÍT VŠECHNY NAŠE PRODEJNY ZAVŘENO. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Tip na turistickou navigaci použitelnou i na kolo

7.10.2010

 Ještě při jízdě na kole používáte nepraktické mapy v papírové podobě? Tak určitě každý z vás zažil situaci, kdy si to šine na kole, kochá se krajinou a v nestřeženém okamžiku sjede z původní trasy. Ať chcete nebo ne musíte zastavit, následně sundat batoh a z něj vyndat papírovou mapu velkého formátu. Poté s touto turistickou mapou složitě bojujete při rozkládání, následně i při složení. Konečně se po nějaké chvíli zorientujete jak v mapě, tak i v terénu, načež najdete vhodnou trasu či zacházku, která vás přivede včas do cílové rovinky. Toto nečekané zastavení leckterému z vás zabere ale nějakou dobu, než znovu šlápnete do pedálů a vydáte se vstříc dalšímu dobrodružství. Proto máme pro vás ideální řešení v podobě elektronické turistické navigace, se kterou se vyhnete zbytečnému zastavování s tím souvisejícím zpožděním. Turistickou navigaci máte pořád na očích, neboť se umísťuje doprostřed řídítek.

 

Turistická navigace je moderní přístroj, jejž díky němu budete mít neustále přehled, kde se zrovna nacházíte, ať již jste na frekventované silnici či cyklotrase, eventuálně v neznámé krajině. Toto zařízení má jednouché ovládání, s nímž si perfektně budete rozumět jak začátečníci, tak i pokročilejší uživatelé. S aplikací SmartMaps dokážete naplánovat trasu do nejmenších maličkostí, následně budete navigování do požadovaného místa dle zvoleného způsobu. Vybrat si lze od jednoduché alternativy až po složitější variantu.

 

Dále jsou tu k dispozici ostatní funkce, jako je budík, kalkulačka a kalendář. Samozřejmostí jsou i stopky, informace o Slunci a Měsíci. Tradičně tyto přístroje mají podrobné, turistické a cykloturistické mapy v několika měřítcích. Některé řady turistických navigací jsou vybaveny krom standardní výbavy ještě elektronickým kompasem, barometrickým výškoměrem, teploměrem a jinými vymoženostmi. Všechny navigace mají kvalitní baterii, která v provozu vydrží i hodiny. Převážná většina těchto navigací dominuje barevným dotykovým displejem, který uspokojí i toho nejnáročnějšího příznivce outdoorových aktivit. Další zajímavou aplikací je Bike s navigací a mapami SmartMaps Navigator a PC Managerem pro práci s mapami na počítači. Můžete si tak snadno naplánovat výlet z pohodlí vašeho PC.

 

Turistickou navigaci v základní výbavě si můžete pořídit zhruba za tři tisíce korun. Modely s pokročilejší výbavou a skvělým příslušenstvím vás mohou vyjít až na 12 tisíc korun.

Linky na stažení aplikace

Instalujte aplikaci z Google Play ve vašem mobilním zařízení.