KARIÉRA A VOLNÁ MÍSTA

BĚHEM VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ, OD PÁTKU 29. 3. DO PONDĚLÍ 1. 4., BUDOU MÍT VŠECHNY NAŠE PRODEJNY ZAVŘENO. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Skládačky - ideální městská jízdní kola

31.10.2010

Skládačky (nebo také skládací kola) jsou ideálním dopravním prostředkem pro ty, kteří bydlí ve větším městě a potřebují zkombinovat právě jízdu na kole s jízdou v jiném hromadném dopravním prostředku či automobilu. Skládací kolo nebudete mít problém přepravit v autobuse, tramvaji či metru. Jsou totiž skladná a lehce přepravitelná. Se skládačkami vám oproti klasickým jízdním kolům nehrozí to, že budou všechny parkovací stojany plné, a vy nebudete mít místo k zamčení vašeho kola. Jednoduše jej totiž můžete vzít sebou do restaurace, ke známému nebo do práce.
  skládací kolo Brompton black edition - barva modrá

Obrázek: Skládačka kolo od Brompton black edition

Rostoucí oblíbenost městských jízdních kol

Skládačky se stávají v poslední době čím dál více oblíbenějšími. Jsou například ideálním dopravním prostředkem do práce. S tímto kolem se vyhnete zbytečným dopravním zácpám či problémům s parkováním. Pokud se potřebujete přepravit na větší vzdálenost, například vlakem, bez problému jej složíte a nasednete do vlaku.
 


Snadná přeprava v kufru automobilu

Skládací jízdní kola se mnohem lépe přepravují v automobilu, kdy se vyhnete složitému připevňování na střechu vozu. Můžete je tedy vzít sebou kamkoli na cesty – ať už na dovolenou nebo na víkend na chalupě. Do několika minut je skládačka složena v kufru automobilu a připravená na přejezd. K složení kola nepotřebujete žádné speciální nástroje, jen vaše ruce.

Jednoduchý systém skládání obsahuje několik kroků, jako je zasunutí sedlovky do rámu, složení představce a složení rámu v polovině. Nejedná se tedy o nic složitého, během minuty je vaše skládačka složená a nebo připravená k použití.


Vybíráme skládačku

Na trhu existuje samozřejmě celá řada skládaček, které se od sebe všemožně odlišují. Mohou se lišit například ve výšce rámu. Existují kola s poměrně vysokým rámem, ty uvítají například ti s nižší hmotností, kdy má skládačka větší pevnost. Pro více informací navštivte náše články